Blog

11
Led
2015

ShowBook se na zimu oblékl do nového kabátu!

Napsal: admin
Kategorie:
Novinky
Tags:
Showbook

A nejedná se o žádný obnošený hubertus, nýbrž o elegantní “žaket” na míru střižený našim klientům a partnerům, ušitý z nejkvalitnějších hi-tech materiálů.  

Nový web svou funkčností splňuje ty nejvyšší nároky a nutno říci, že design, který byl pro nás v průběhu vývoje až na posledním místě se společnosti SocialUP povedl. Co myslíte? 

Ale zpět k funkčnosti. Oproti původní verzi se mohou umělci těšit na osobní správcovství vlastního vystoupení. Výrazně jsme zapracovali na možnostech komunikace. Klienti se na nás mohou obracet se svými dotazy přímo prostřednictvím on-line chattu a nově mohou aktuality o ShowBooku sledovat nejen na Facebooku, ale i na dalších sociálních sítích. Pro vyšší transparentnost jsme doplnili informace o našem týmu, reference a přehled nejdůležitějších milníků v historii ShowBooku. Věříme, že své příznivce si získá nově vybudovaný tematický blog. 

Přestože přibylo mnoho nových funkcí, prioritou pro nás bylo zachovat přehlednost a vytvořit nástroj, který si oblíbí nejen pořadatelé společenských akcí. 

Po několika měsících usilovné práce máme velkou radost, že Vám konečně můžeme prezentovat náš výsledek. Netrpělivě čekáváme na Vaši odezvu. Takže volejte, piště, chatujte, postujte, lajkujte, žijte s námi. Nový ShowBook je tu pro Vás!