Blog

12
Pro
2015

Studentské maturitní předtančení - jak na to?

Napsal: COOL DANCE
Kategorie:
Tipy a triky
Tags:

Přejete si krásné, zajímavé a vtipné předtančení na Váš maturitní ples, na které celá škola jen tak nezapomene? Nebojte i Vaše třída je toho schopná. Důležité je se svěřit do rukou profesionálů.

Předtančení na maturitním plese, jsou jak tradicí, tak krásným zpestřením plesu. Nemusíte si najímat tanečníky, když hvězdami můžete být vy. Důležité je vybrat si tu správnou taneční školu se zkušenostmi v oboru. COOL DANCE je taneční škola, která sdružuje opravdové mistry ve svém oboru. Lektoři se s Vámi rádi potkají a vyslechnou si Vaši představu, kterou se s Vaší třídou pokusí i zrealizovat. Lektor Vám vytvoří vystoupení na míru, ve kterém budete vypadat skvěle.

 

Tradiční nebo moderní

Už dávno není pravdou, že předtančení musí byt jenom klasická, i když i ta mají své kouzlo. Pokud se rozhodnete pro tuto variantu, lektor s vámi nacvičí předtančení, které bude pro laika skoro k nerozeznání od tanečníků, kteří tomu už věnují pár let. Pokud máte radši zábavná a vtipná vystoupení, tak se choreografie dá postavit na známé filmové motivy nebo popové písničky, nebo na cokoliv, co si Vaše třída vymyslí. Vystoupení se přizpůsobí oblečení, make-up a hudba podle Vašich představ.

 

Vyberte si ty nejlepší

Pokud si nevíte rady s výběrem lektora a taneční školy, vsaďte na jistotu. Taneční škola COOL DANCE pro Vás připravila taneční rychlokurz maturitního předtančení (http://www.vystoupeni.showbook.cz/vystoupeni/detail/maturitn%C3%AD-předtančen%C3%AD). Lektor s Vámi v několika hodinách nacvičí vystoupení, abyste mohli zazářit na Vašem maturitním plese.

 

Chtěli byste na Váš ples top kvalitu?

Pokud se Vám líbí předtančení a show na plesy, nebojte se oslovit profesionály. V našich řadách najdete několik medailistů z Mistrovství ČR a ti Vám rádi zatančí na Vašem plese, tak jak to ještě neznáte. Maturanti si často vybírají nezáživná předtančení od neznámých tanečníků a potom jsou zbytečně zklamaní. Vyberte si kvalitu za příznivé ceny. Naše nabídka show Vás určitě nezklame. (http://www.vystoupeni.showbook.cz/profil/cool-dance-tanečn%C3%AD-vystoupen%C3%AD)

Simona Tejcová 

vicemistryně ČR Showdance