Blog

25
Led
2024

Kdo jsme a co umíme?

Napsal: satiwa_1171
Kategorie:
Showbook
Tags:

Showbook.cz je platforma spojující skvělé umělce s těmi, kteří hledají nezapomenutelné zážitky pro své akce a události. Sledujeme a vybíráme ty nejlepší interprety, aby pro vás a vaše hosty zazářili a zanechali jedinečný a nesmazatelný dojem.

Proč zvolit ShowBook.cz?

 

  • Máme širokou škálu uměleckých žánrů: od tanečníků, hudebníků, kouzelníků, moderátorů až po komiky a travesti show  – máme vše, co vaše událost potřebuje.

  • Nabízíme jedinečné zážitky: naše umělce vybíráme na základě jejich jedinečnosti a také schopnosti zapojit i publikum. Každé vystoupení je zárukou neopakovatelného zážitku.

  • Snadná rezervace: s naší uživatelsky přívětivou platformou můžete umělce snadno a rychle rezervovat přímo online.

 

S námi je každá akce vyladěná!

Projekt Showbook byl vytvořen proto, abyste Vy - naši zákazníci nalezli skutečného obchodního partnera při pořádání Vaší společenské události. Tedy abyste si mohli vybrat z největší veřejné databáze umělců to optimální vystoupení, případně si nechali bezplatně poradit od profesionálů, kteří se v této oblasti pohybují již více než 10 let a kteří díky svým zásadám, na kterých si dlouhodobě trvají, spolupracovali v tomto období s eventovými i produkčními agenturami, přímo s velkými firmami, se starosty českých měst, ale i s maturanty při pořádání jejich plesů a večírků, nebo při individuálních oslavách jako jsou významná výročí a svatby.

 

Jsme tu pro vás!

 

Michaela Kuklová

Marketing Manager

+420 774 264 410

a

Jiří Těhník

Jednatel

+420 603 259 669

Showbook.cz

Facebook 

Instagram